Saturday, March 29, 2014

Gila

Serius, aku penat dah,

Sikit sikit nak aim aku, sikit sikit nak salahkan aku. Memang dalam mimpi mimpi kau, watak aku ni memang selalu yang jahat jahat, yang bunuh impian kau, yang curi laki kau, yang culik anak anak kau, yang bakar rumah kau eh?

Sebab cara kau aim aku macam aku berdosa gila.

Kesian. Maybe hidup kau terlampau boring sampai kau kena aim hidup orang lain untuk dimusnahkan beramai ramai.

Satu jer sebelum kau nak cakap apa apa. Aku nak tanya satu ; kau tu layak ke nak cakap pasal aku?

Bercakap renung pasal diri sendiri, mungkin lebih afdal?

8 comments:

shedameor said...

hye dik. ingat akak lagi tak ? hihi jangan marah2, tak bagus untuk kesiahatan :)

Admin said...

Sabar-sabar :)

Anonymous said...

Yana buat taktau je la kat depa tu. Manusia memang mudah membenci pada benda yang dia taktau, pada orang yang dia belum betul2 kenal. Yang kenal yana tahu la yana macam mana. Yana sebenarnya baik :)

Anonymous said...

be strong liyana (:

Anonymous said...

bodoh

sYah_Jatzee said...

Be strong Liyana.. Kalau sudi follow my blog.. thanks :)

Zqyu White said...

Blog yang unik.
Jika berkenan, kunjungi juga blog saya di http://zqyuwhiteblog.blogspot.com/

mylife-mysin-myfate said...

semua orang layak untuk berkata ape2 tentang diri kita..sama ade berdepan or belakang kita...tuhan tu maha adil...andai kata kata2nya btul..gunakan sebagai muhasabah diri..andai tak benar ianya sebahagian sebagai penghapus dosa2 kita..redha baby..insyaallah esok semuanya akan selesai