Saturday, December 28, 2013

Final Exam.

Aku rasa serba salah. Kalau ikutkan rasa malas yang menebal kat dada aku ni memang sampai bila bila pun aku tak akan update apa apa kat sini. Tambah pulak first paper aku lagi dua hari, nampak tak cabaran tu. Tapi aku rasa aku perlu tulis kat sini sebab mungkin selama ni ada apa yang aku tulis menyakitkan hati orang, buat orang terasa, teremosi atau apa apa je lah. Dengan itu, aku dengan rasa rendah dirinya nak mintak maaf kalau ada terkasar bahasa, atau pun buat korang ter tak suka kat aku. Biasalah aku ni jahil kadang kadang aku main tulis jer apa yang aku rasa tak fikir dah depan belakang. Bila sampai hujung semester macam ni lah kerja mintak maaf jer. Buat dosa mintak maaf lepas tu kitaran yang sama.

Tak nak cakap banyak, kalau ada masa doakan aku berjaya jawab exam dari first paper sampai last dengan baik. Lecturers mark paper pun senang hati jer and dapat result yang cemerlang wuuuu. Tu je lah, this is the moment where I awkwardly end a blog post hehe but then memang dah takde benda nak cakap. Aku rasa sedih gak zaman zaman terakhir aku jadi budak belasan tahun akan end up waktu exam macam ni. Awal tahun hari tu aku dah siapkan dah senarai benda benda bodoh, stupid things that I want to do before I reach 20 then sekarang ambik kau final exam hujung hujung tahun macam ni haha. Tahun depan aku dah 20 tahun, so aku dah tak boleh nak jadi bongok sangat people will view me as an adult eleh sekarang pun sama cuma tahun depan dah officially 20 people expect big thingssss yaww.

Dah bye.

Brace yourself.

No comments: