Friday, July 19, 2013

Nah hadiah


Ijazah Sarjana Muda Undang-undang (Kepujian).

Terima kasih kat semua yang doakan, ni hasil doa korang la ni. Mohon bangga dan gembira sepenuh hati okay. 

Tahniah kepada kawan kawan pre law dulu yang dah dapat tau sambung mana untuk degree ni. Tahniah kepada kawan kawan yang dapat sambung degree law, insya Allah kalau ada jodoh kita jumpa balik di fakulti undang undang shah alam nanti. Kepada yang tak dapat sambung degree law tu tahniah jugak dengan course masing masing. Aku tau mungkin agak sedih tak dapat sambung degree law lepas berhempas pulak berpulun bagai waktu foundation setahun dulu. Tapi tu lah, mungkin Allah dah tetapkan rezeki masing masing kan kita jer tak tau.

Macam Miss Syatirah cakap dulu "maybe you are not meant for law and law is not for you".

Sekarang dah nak dekat bukak puasa, lain kali aku update panjang panjang sikit hehe. Bye.

p/s: jangan tanya aku happy ke tak sebab to be honest aku rasa macam takde perasaan. serius.

5 comments:

Nour Adieb said...

wahhh, tahniah

Mohd Ridwan Abdul Manap said...

Tahniah....!

Mohd Danish Danial said...

tahniah yana hoho

kay_are said...

tahniah r ye! semoga terus success! takde perasaan sebab still rase nak g oversea??

NURSHAMILA HASBOLLAH said...

hmm..aku pon