Friday, June 21, 2013

Wajah

Waktu aku kecik kecik dulu, aku rasa dalam adik beradik aku yang muka paling rare. Haha. Bukan rare apa tapi ntah muka tak tau kutip dari mana, nak kata macam umi tak macam papa pun tak. So aku rasa macam agak terasing di situ, sad. Hmm terasing laa sangat membesar buas jugak. Tapi sejak aku dah besar sekarang ni, aku selalu dengar orang cakap "Eh sebijik macam muka umi" you know something like that lah. Agak pelik jugak sebab aku rasa macam eh hari tu cakap muka aku lain sekarang cakap muka macam umi pulak, lain sangat eh sekarang? Ntah.

Then I found this.


"You spend years wishing your parents would get off your back, only to realize that they're the only ones who  ever really had your back" - Unknown.

Aku tengah busy mencari link link bloglist lama aku. Mohon bagi kerjasama and kalau kau rasa ada blog blog yang best best atau gah gah atau whatever la kan, boleh ja kalau baik hati nak suggest kan.

p/s : kepada mirmashi maaf weh aku sememangnya takde kredit bukan aku tak nak reply mesej kau tadi ke apa weh. lagi satu, eh aku save k number phone kau. sakit hati titew baca mesej kau siap kenalkan diri bagai then cakap "aku tau kau mesti tak ingat number phone aku kan". apakah?

6 comments:

mirmashi94 said...

oh ehh?

wajah aku common. -.-. sebab mana-mana aku pergi, mesti ada orang kata 'muka awak macam bla bla bla'. hissshhh! ramai betul orang lawa sekarang ni :P

Cik Fie said...

wah :)

www.cikfie.com

Anonymous said...

Wajah macam kau niy belambaklah

Anonymous said...

nice entry :))

Anonymous said...

nice entry :))

kay_are said...

member aku cakap muka aku macam.. kazen lak cakap muka aku macam.. tapi aku tengok kat cermin, takde pun cam dorang cakap tu.. @.@