Friday, October 12, 2012

End of Semester.

Photobucket
Assalamualaikum.
The end of semester one :)

Aku cuma nak cakap aku dah habis semester pertama sebagai student Asasi Undang-undang UiTM. *tepuk tangan* Lepas jer exam ctu 085, malam tu aku terus blah dari UiTM tu haha kejam tak?
Sekarang aku sedang elok bersenang lenang di rumah sambil goyang kaki sembilan puluh darjah. Cuti sebulan ni aku nak manfaatkan sebaik-baiknya untuk qadha' segala tidur yang telah aku jahanamkan selama seminggu study week dan dua minggu exam week hari tu. Cuti sebulan ni aku tak nak buat apa apa yang membebankan kepala otak aku seperti hafal federal constitution sampai nak pengsan atau bukak buku law dan cuba untuk faham semua isi dia. Padahal tak faham pun. Cis.

Cuti sebulan ni aku nak memperbanyakkan aktiviti yang tak berfaedah dan menjauhi segala aktiviti aktiviti yang boleh buat otak aku penat haha.

Tunggulah aku akan menghantui hidup korang tanpa henti sebulan ni. Tunggu tunggu.


7 comments:

mirmashi94 said...

kenapa aku ada goose bump masa baca entry ko? haha. wehhh. aku 22 baru abis final. sob2. lagi sadis, aku ada 4 paper, 3 paper dh lepas. tinggal satu je, tapi on 22. owhhhh! lambatnya! deng. -.-

Pencetus Fenomena said...

wah! selamat bercuti...
horey! wa tunggu saat tu..eh?

Liyana Izzati said...

@Mirmashi94 : What? Kau 4 paper jer? Aku 7 paper k. Macam gila. Kau rilek jer empat cis tak aci tak aci. Haha. Tapi kira okayyy lah aku balik dulu walaupun aku lagi banyak paper. Alaa duduklah kau lama lama kat situ haha.

Liyana Izzati said...

@Pencetus Fenomena : Haha. Thanks memang tengah enak enak bercuti ni haha. Eh? Tunggu laa tunggu.

Mk Syahir said...

wahh..syoqnyaa..welcome back..ehh? :p

kay_are said...

tahniah dah habis kat sane.. so sile r guna mase ade rest cukup2 wat pape yang patut.. ok? ^__^

shedameor said...

akak belajar law243 sem ni pon dah macam nak pecah kepala. phewwww