Thursday, August 9, 2012

Selamat Hari Raya.

Photobucket
Assalamualaikum dan Selamat Hari Raya. eh eh lambat lagi eh? kisah apa aku. har har har.

Okay sekarang ialah saat yang sesuai untuk aku gelakkan diri sendiri. haha.

Sebenarnya macam ni, bila aku nak update blog or write something. The first thing that I will do is to choose all the pictures in my library that I want to include. Then aku akan upload semua gambar yang aku dah pilih tadi tu. Lepas tu aku akan tulis "Assalamualaikum and bla bla bla" obviously tak lebih dari satu line just to give brief introduction laa. Lepas tu kasik tajuk then dua tiga hari lagi barulah aku tulis entry yang sebenar. Tapi tadi lepas aku buat semua tu, aku tertekan publish kot. Petang bukak tengok tengok 3 pending comment. Apakah? Hahaha.

Barulah aku sedar, salah diri sendiri. Arhhh sekarang  dah pecah dah gaya aku update blog. A'aa aku mmg akan upload gambar dulu, letak tajuk. Lepas tu baru masuk kepada isi entry. hahaha.









10 comments:

Lelaki Ini said...

tak sabar mau raya

selamat hari raya gaks!

HUDAJMAL said...

Haha? *gelak tak de motif*

kay_are said...

pose tak pernah cukup.. raye nak awal.. ish ish.. budak2 zaman sekarang =P

Fakhrul Haiyin said...

smngat kau weh. haha. awal lg kott. :D

Aliff Haikal said...

ni nka tanya . puasa penuh idak ? ;p

btw selamat hari bakal raya ! hahaha

tu semua ahli keluarga ke ?

shedameor said...

oooo, macam tu tulis entry yea. buruk perangai. hihik. kidding.

selamat hari raya jugak. kirim salam kat dinie yea :)

Hakimy Zamri said...

selamat hari raya. maaf zahiaq batiaq :D

alipower said...

haha ali pon da post raye, pdhal lmbt lg

HeNRieTTa JoSe said...

Hehehe....xpe xpe...dh msim org ucap slmt hr ray....

nurshamila said...

selamat hari raya jgk