Saturday, July 28, 2012

Tak busy punn.

Photobucket

Assalamualaikum and Hi.
Aku tak busy pun. Saja malas nak update blog. Haha. Konon.

Minggu ni minggu aku pack kepala otak wayar dah almost tercabut. Serius. Aku ada exam hari Rabu ni untuk Law 016 : government and politics in Malaysia. Lepas tu test Bel 260 ala-ala muet gitu skali ngan writing, speaking, listening semua tu. Then kena submit individual assignment for Law 012. Aku dapat tajuk 'Freedom of Religion' which kena cari artikel pasal freedom of religion tu. Yang ni aku tak sentuh langsung lagi artikel kat newspaper pun belum cari lagi. Haha. Gilaa laa aku nanti. Assignment Law 016 group work : Seperation of Powers in Malaysia. Sekali ngan assignment direct with presentation. Research for Law 038, group aku kena carry research pasal 'Kidnapping in Malaysia'.

Amacam banyak gila masa senggang aku kan? Haha.

8 comments:

Haruno Hana 하나 said...

haha.. samalah kita... busy je sebelum raya ni XD lega sikit lepas settle kuiz bio n math.. mnggu ni kuiz kimia, projek lagi.. test lg sblum balik.. ayooo

Aliff Haikal said...

hahaha selamat berstudy yeee :)

nurshamila said...

ehem kau nak aku ngan mirah listkan pulak kitorg punya bz tuh? erk baik tak pyh, kang lg serabut blog kau nih. haha. huaaaa. tak sempat nk jumpa mirah pon wey.

dari sisi hidupku said...

yana,info pasal 'kidnapping in malaysia' tu share eh.akak buat tajuk tu utk assignment BEL 342.HEHE.Bagi tahu majalah n buku apa yg ada kat PSB.
Sharing is Caring.nampak benor pemalasnya kan.

shedameor said...

muahahahha. *gelak jahat :P

mirmashi94 said...

kan mila kan? haha. kau ingat macam nie je yana, lam dunia nie lau kita rasa kita sibuk, ramai lagi yang lagi sibuk. organize betul2,buat satu-satu. tenangkan hati, berserah pada Allah. insyaAllah Allah akan permudahkan keje kita. percaya cakap aku.

assignment bio aku pasal darwin theory. madam bagi minggu lepas,nak suh hantar sebelum raya. dan sepatutnya sebulan tau masa untuk buat assignment. hebat tak? darwin theory kott -.-.

kay_are said...

aku taktau lak ko robot yang depend kat wayar2 untuk terus hidup.. aku ingat ko manusia.. baru ingat nak ngorat terus tak jadi =P aah.. memang ko sorang je r yang bz weh.. orang lain sume free gile tak tau nak watpe.. lol!

.izzati liyana. said...

wah. busy. biasalah tu. student. tapi buat kerja jangan bertangguh, pening kepala nanti bila tiba due date.