Monday, July 23, 2012

No caption.

Photobucket
Assalamualaikum and Hi.

Aku tak tahu nak update apa. Seriously. So sekarang ni aku just upload gambar gambar yang aku sempat snap kat UiTM Kedah ni lepas dua hari aku balik dari Kelantan. Hahaha. Tapi obviously gambar gambar ni banyak yang aku snap hari ni jerr punnnn. :p

p/s : Orang lain takpelah kan ada tumblr. Kita ni ada blog jer so gambar gambar kosong pun upload kat blog jerrr.






8 comments:

Aliff Haikal said...

No caption

lynndAmya said...

wah kuih cornflakes tu nmpk sedap ! hehe, btw jom singgah sini, ada byk doodles ice cream yg comel utk awak pilih --> http://lynndamya-myartjourney.blogspot.com/2012/07/free-doodles-ice-cream-cup-cakes.html (free je tau) TQ :)

nana kamarul said...

amboiii! dah ada biskut raya dah. hehehe :D

kay_are said...

memang betul2 no caption.. pastu no relation lak tu.. blur2.. @.@

nurshamila said...

erk, tu cornflakes kan wey???

shedameor said...

akak dulu sem 1 pon rajin nak amik gambar2 dalam UiTM. HAHA

HeNRieTTa JoSe said...

Salam perkenalan...thanks for the follow....i'll folow u back...

Mk Syahir said...

selamat hari raya maaf zahir dan batin..

terasa mood raya -,-