Friday, June 29, 2012

Errr.

Photobucket
Assalamualaikum dunia senyap.
Eh lupa. Ini entry untuk adik aku. Sebab dia dah takde facebook kan, so aku terpaksa selitkan di blog. Puihh.

Nafsu tak terkawal. Bila masuk kedai baju, semua kau nak rembat. Mati.

Motif utama nak pergi sungai petani cuma nak beli tiket bas. Lepas pergi stesen bas sungai petani aku dengan gigihnya berjalan ke central square atau bahasa ringkasannya cs. Haha. Orang orang sungai petani mesti tahu betapa jauhnya stesen bas dengan cs. Tapi demi nafsu, aku gagahi juaa. Cehh ayat.

Perempuan memang suka shopping. Fulus pun banyak habis. Yang pasti bukan salah ibu mengandung anak dia suka membeli sebegini.

 Ardini Izzati sila bank in duit. Ada banyak kaler tapi aku rasa colour ni paling comel. Bank in ke bank islam aku. Kakakmu pokai sekarang.

Ardini Izzati hok ni mung nak jugak ko? Comey hok ni. Kalu toksey aku nak, aku okay jerr.

Minggu lepas rembat dua helai, minggu ni rembat dua helai lagi. Good job liyana. Kau memang hebat bab bab memperabiskan duit. Walaupun assignment banyak, tetap cari masa. Haha.

Mintak maaf, dah dua hari aku ponteng family day kolej mahsuri. Duk dalam bilik jer. Mintak maaf aku tak minat berfoya-foya macam tu.

21 comments:

Fakhrul Haiyin said...

gila shopping sakan kau kt sana weh. haritu pi penang, pastu p shopping. perghh! terbaik lah mg. HAHA.

p/s: ardini, sila bank-in ke dlm akaun maybank aku sekali. sekian. haha XD

shedameor said...

tu laa, kenapa dinie deactive FB ? blog remove ? kenapaa ? hehe

biasala yana, bukan namanya perempuan kalau tak perabeskan duit2 yang banyak tuu. kehkehkeh

dari sisi hidupku said...

memang jauh tapi dapat jimat duit bayar teksi.Tapi berbaloi dapat shopping.Family day utk Mahsuri je. Tapi cam tak meriah je kan.

Ardini Izzati said...

Dengg! Gemuklaa aku pakai baju gitu wehh tapi takpo wi dulu. Haha.Hk bawah tu mu kasi aku tengok dulu buleh dok? Tapi mace tokse sbb banyak doh baju gitu :P

Romeo Laut said...

Mak aih. Tak lalu shopping sampai gitu. memang minta kena sebat tapak kaki namanya. hahahah.

nurshamila said...

dekat aku kau tak beli ka wey? sampai aty. huhu merajuk r macam nih [lari2 anak] hahha

Liyana Izzati said...

@Fakhrul haiyin : Hahaha. Mana ada shopping sakan.Kau nanti duk overseas jangan lupa shopping untuk aku sekali k. Hahaha.

Bank in dalam maybank kau? Amboiii aku tak nampak pun perkaitan di situ.

Liyana Izzati said...

@Shedameor : Haha. Tak tahulah kak, sekarang kan duk jauh bukan depan mata lagi. So memang tak tahu kenapa. Sila tanya dia sendiri. Haha.

Kan? Hahaha. Akak mesti macam ni jugak ni.

Liyana Izzati said...

@Kak Nurul : Hahaha. Jimat punya pasal. Shopping tu tak jimat pulak yerr. Ntah memang tak best punn :p

Liyana Izzati said...

@Ardini Izzati : Ikut mung ah. Nanti raya ah aku balik aku bui mung tengok. Hahaha.

Liyana Izzati said...

@Romeo Laut : Bro tak lalu apanya. Haha. Sekali rembat fulus mengalir macam air kot. Haha. Sebat kaki? Haha. Macam mak mak lah. Adeeei :p

Liyana Izzati said...

@Romeo Laut : Bro tak lalu apanya. Haha. Sekali rembat fulus mengalir macam air kot. Haha. Sebat kaki? Haha. Macam mak mak lah. Adeeei :p

Liyana Izzati said...

@Nurshamila : Untuk kau? Cehh sepatutnya kau yang belikan untuk aku. Lari lari anak? Okay pergilah nanti aku nyanyi lagu awan nano. Nanonanonano bla bla bla. Haha.

Ali Jasni said...

hantu shopping

Liyana Izzati said...

@Ali Jasni : Cehh hantu lukisan :p

M Fizan said...

haaa. elok tu. kalau berfoya-foya jangan join. berjimba takpe. haha. memang typical gurl betul kau ni. at least aku tahu kau memang perempuan tulen bila kau ghairah membeli dua ekor baju dengan rakus. lepas ni sila beli dua helai untuk aku pulak. alang-alang kau berhabis, biar sampai bankrap ^_^

Hakimy Zamri said...

shopping sakan nohhhhhh XD

Liyana Izzati said...

@M Fizan : Haha. Dua helai untuk kau? Amboii. Suh Mila belanja pleasee. Korang kan skandal gituu. Siapalah diriku ini untuk belanja future doctor :p

Liyana Izzati said...

@Hakimy Zamri : Takdelah sakan sangat. Kalau ada orang belanja lagi bestt. Haha.

BP Boy said...

pehh tgh masyuk la tu boleh belanje skn.. pe lg liyana, belanje la KFC ke secret recipe ke.. hehe

kay_are said...

kaki shoping terlebih ni.. ingat budak law jenis serius je.. ade gak nawaitu shopping tu ye.. camni tak jadi r nak di gosip ngan ko.. makan megi aku tiap ari nanti =P