Wednesday, May 23, 2012

Wordless Wednesday.

Photobucket
Assalamualaikum and Hi.

Calmness is the way we show that we are trusting in Allah. 

Aku akan habiskan aku punya asasi dengan result yang InsyaAllah bagus. Lepas tu sambung degree in law empat tahun. Kerja kejap tung tang tung tang, beli rumah beli kereta. Then kawin lepas tu duduk kat rumah jaga anak. Apakah? Haha. Ijazah aku tu frame kan kat dinding jerr. Haha. K gurau. Aku kalau boleh lepas kawen pun nak kerja. Can ah? can ah? 

Amacam sikit tak description aku? Hahhaa. Wordless laa sangat. *mata ke atas*

 

24 comments:

Selendang Merah said...

Syg ada ijazah duk rumahkn..so baek keje.. :)
gud luck

kaizen said...

amin... moge tercapai impian tu...

❖ Syaa ❖ said...

Lebih bagus kerja. Jangan harapkan sangat duit suami tu haa. Kang dicerai merana. heee peringatan jer. Peace(Y)!

Fakhrul Haiyin said...

wordless kah ittuww? haha. XP

Ardini Izzati said...

Duk rumah laa best. Goyang goyang kaki. Kalau mu kawin ngn dat0' aku tumpang duit eh. hahahaha :D

nurshamila said...

haha tumpang *mata ke atas

first time aku baca entry kau yg camni. taktau nk komen pa. haha

Uncle Jonni said...

ya... dok umah la best... bley lepak tgk sinetron je... huhuhuhu

Mk Syahir said...

may ur dreams came true =)InsyaAllah..Ameen..

mirmashi94 said...

haha. nice. future planning ;). aku? aku lagi suka lau ade orang datang pinang aku sekarang. pastue terus kawin. ha ha ha ha. k gurau. medic macam amik masa lama siket nak abeh study,buat degree pun 5 tahun, then asasi kat uia 2 tahun. so,errr~ just follow the flow je.

p/s: tlg laa doakan aku jangan jadi andartu =.=

Liyana Izzati said...

@Selendang Merah : Hahaha. Gurau je lah. Of course lah nak kerja. Hihi.

Liyana Izzati said...

@Kaizen : Amin :)


@Syaa : Hahhaa. Betul tu sis. Kang kena cerai kang merana. Haha :p

Liyana Izzati said...

@FH : Hahaha. Wordless laa sesangat *mata ke atas*

Hakimy Zamri said...

all the best :)

Liyana Izzati said...

@Ardini Izzati : Cehh goyang kaki tu hobi mung k ngah. Haha. Nikah ngan datuk? Err tksey aku. Biasa biasa jer kita. So mung tkleh ah tumpang aku k. Haha.

Liyana Izzati said...

@Nurshamila : Hahaha. Tu ah aku pun first time taip entry banggang mcm ni. Hihi. Rasa mcm nak pengsan lima saat. Haha.

Liyana Izzati said...

@Uncle Jonni : Hahaha. Bleh lepak tengok sinetron nada cinta kan? Hmmm betul jugak tuh.

Liyana Izzati said...

@MK Syahir : Haha. Planning punyalah baik. Hehe. InsyaAllah Amen :)

Liyana Izzati said...

@Mirmashi94 : Haha. Kau lagi teruk. Nak kawin terus. Haha. Takpe kau bijak agak agak boleh mantain kot kau punya result kalau kawen pun. Takpelah kau mesti boleh punya. Lama pun lama lah.. Haha. Takdenya kau jadi andartu. Pakrul dah tunggu tuu.

Liyana Izzati said...

@Hakimy Zamri : Thanks. InsyaAllah :)

mohamad shazni said...

hehehe,,,semoga segala urusan dipermudah kan buat anda ye..gud luck ok..kawin jgn lupe jemput tau..^__^

syahirooAhmad said...

yes... seeloknye kerja. dapat ramai kawan, x la bosan duk umah sesorang, yg penting tanggungjawab sebagai seorang isteri tu tak diabaikan..Amin

Liyana Izzati said...

@Mohamad Shazni : Amin. Woo bro lu cakap pasal hal 10 tahun akan datang ni. Hahaha. InsyaAllah. Kalau blog ni masih hidup dan bro pun still lagi ingat akan adikmu ini. Hihihi. InsyaAllah InsyaAllah.

Liyana Izzati said...

SyahirooAhamd : Okay pak cik! Eh silap. Ke takleh panggil pak cik ni? Hehehe. Saya memang nak kerja pun. Kat atas tu propa jer banyak. Haha. Kerja kot dapat ramai kawan, fulus pun hasil usaha sendiri. :)

Tyra Kamarudin said...

Hai bakal lowyer *mata ke bawah* hahaha
masa depan lah nie? ,apasal kau tak state sekali nama suami , nama anak anak kau semua . bgi superB sket . haha . yoo , semoga berjaya menjadi lawyer cemerlang gemilang terbilang ! merdeka !