Wednesday, May 2, 2012

Tak Berapa Nak Wordless.

Photobucket
Assalamualaikum.

Thanks Ummi kerana telah beli Netbook Toshiba sorang satu. Haha. So lepas ni takdelah part gaduh gaduh manja sebab berebut nak online sambil baring. Maklong lah online guna pc ni sangat leceh dan memalaskan. Ummi memang mak yang terbaik lah di alam ini. Serius.

Ingat nak buat entry penghargaan untuk Ummi aku but well since Ardini Izzati dah buat. So kira same same lah eh. Bukan apa nanti dia cakap aku tiru idea dia. Sebagai akak aku kenalah mengalah. Puihh.
Agak-agak aku punya mana satu? Kalau betul aku bagi gula gula sebiji.

Lepas ni mesti korang cakap aku dengan Ardini Izzati kembar siam kan?

P/s : Terima kasih kepada korang yang dah baca entry 'Aku Pelangi' aku. Telah like, share and share korang  punya pendapat. Thanks banyak-banyak. Orang yang duk kutuk kutuk aku dah pm aku mintak maaf. Happy sangat. Ahaks ahaks ahaks (Best ke gelak macam ni? Aku tengok ramai orang buat. Sesaje try.) Hahaha.

 

13 comments:

Sya Syazana said...

waa. sempena hari ibu ke dapat hadiah sorang satu nii..

Ardini Izzati said...

Harus ke kau tanay best ke tak gelak macamtu? Mestilah bestt :D

kaizen said...

mesti yg merah tu...

*perghh sorg sebijik dpt netbook... untung laa

Haruno Hana 하나 said...

haha.. untung2.. mmg best kalo lappy sorang satu sbb x yah berebut2.. hana pon aman je sejak abah beli lappy satu lg.. my netbook is mine! two lappies tu lantakla adik2 nk wat apa.. haha

mirmashi94 said...

aku berkenan je yang hitam tue . yang tu yang kau punya kan ? phewww~ untung laaa . lalalalala~ x jelez x jelez ;) .

p/s : kalau bukan kau punya , msti aku punya kan ? kah3

Fakhrul Haiyin said...

3 sekali beli? perghh. terbaik laa wei. kau punya kaler hitam kan? XD

Liyana Izzati said...

@Sya Syazana : Hahaha. Ntah sempena hari ibu kot? Haha.

Liyana Izzati said...

@Ardini Izzati : Hahha. Mana tahu. Mung sokmo gelak "HUK HUK HUK" kea. So aku try la AHAKS pulakk.

Liyana Izzati said...

@Kaizen : Hahha. Actually tu oren bro tapi nampak macam merah kan? kan?

Alhamdulillah la bro. Rezeki kot :)

Liyana Izzati said...

@Hana : The pleasure and pain of sharing laptop ni dah pernah rasa . Hahhaa. Betul betul lantak lah nak buat apa janji jngan buat benda mengarut sudah. Hahha.

Liyana Izzati said...

@Mirmashi94 : Haahha. Bukan hitam la wei mira. Tapi macam dark choclate cam tu. Memang nampak macam hitam. Hhaha. Tak payah la nak jeles jeles, kau dapat lagi hebat kot. Untung la? Alhamdulillah :)

Hahha. Memang nak bagi ko mung so. Pilih pilih.

Liyana Izzati said...

@FH : Hahahaha. Tak aku punya kaler oren. Harap maklong :p

Mohammad Majduddin said...

untunglah ummi belikan laptop...