Wednesday, May 16, 2012

Segmen Exchange Bloglist "Blogger Apakah?"

Photobucket
Assalamualaikum and Hi !

Okay hari ni aku join segmen dari blog Mk Syahir kita yang femes tu k. Sebenarnya aku dah memang letak blog dia dalam bloglist aku tapi disebabkan beliau tanpa segan silunya telah memaksa aku join. So aku join je lahh. Hahahaha.

Tekan banner kalau berminat nak join. Hehe.

Okay lah aku nak tag dua ketul ayam golek ni k:

Okay done!
 

12 comments:

Mk Syahir said...

hoyehhh..thanks a lot lah demo sudi join..hihihi

senarai pesertah telah diupdate dan akan diupdate lagi dari masa ke semasa..kalau rajin jemput lah BW sesama peserta..hehehe =)

mohamad shazni said...

hye dri segmen yg sama..hehehe^_^
jom lah ke blog saya,,dh lama cik liyana nie tak singgah kan,,=(

mirmashi94 said...

ayam golek???

grr.

err.

boleh laa.

sebab kau model hottsentapp,manyak cantik. aku x berkira. hahahaha! ;D lalalalala~

Mrs.BuduBilis said...

SALAM. SINGGAH DARI SEGMEN YANG SAMA...JOM SINGGAH BLOG SY. DONE FOLLOW U ''
http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/05/segmen-exchange-bloglist-blogger-apakah.html

Fiza Diaries said...

salam..fiza datang dari segmen yang sama.. jemput singgah.. ^_^

http://fizadiaryyy.blogspot.com/2012/05/segmen-exchange-bloglist-blogger-apakah.html

bai baizura said...

singgah.dtg dr segemn yg sama:)

http://baizuratuha.blogspot.com/2012/05/segmen-exchange-bloglist-blogger-apakah.html

nurshamila said...

ok nampaknya takdak kena mengena dgn aku. hahah

kay_are said...

err apekah?? macam ni je ke segmen tu? memang simple and senang nak join.. =)

Mr.She said...

kena paksa? hikhik :p

Cik Adieb said...

Datang dari segmen yg sama,salam kenal.Peace :)

http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/05/segmen-exchange-bloglist-blogger-apakah.html

ikaa sharin said...

hallo , datang dari segmen yang samaaa :)

#hye tuan tanah , jemput singgah blog saya . ada sepucuk surat utk awak :)

Liyana Izzati said...

Terima kasih semua komen komen kat atas ni. Aku jawab sekali gus terus. Yang suh aku pergi blog diorang tu InsyaAllah aku kana pergi nanti k :)