Saturday, May 5, 2012

Nothing.

Photobucket

Seriously, this is nothing.

Dulu Ardini ada patung gajah sebijik macam ni. Haha.


Assalamualaikum.

Hmm lama gila aku tak update. Memang aku lack of ideas and point-point yang bagus lah lately. Plus aku duk layan perasaan sorang-sorang macam orang tak betul. Haha. Bukan duk layan perasaan apa k. Jangan duk pikir pelik-pelik sangat lah. Positive. Aku bukan banggang! Haha.

Sekarang ni pun aku takde idea nak update apa. Serius. Maaflah kat korang yang duk tanya aku bila nak update bila nak update. Aku sendiri tak tahu nak update apa sekarang. Aku sendiri takde life sekarang. Haha. Macam bersalah pulak buat blog lepas tu orang follow. Then tak update apa-apa. Baik tak payah follow dak? Eh jangan salah anggap entry ni bukan untuk suruh korang unfollow aku k. Hahhaa.

So apa dia motif kita hari ni? Ntah. Aku sendiri tak tahu. Ce korang komen dan bagi aku idea untuk aku update. Come on bebeh ! Mana tahu idea korang boleh diterima pakai :)

Okay, that's all.



Gambar ni untuk buat Ardini Izzati jeles. Dia jeles tengok profile picture fb aku. Hahaha. Dia tak guna lagi lah tu webcam netbook dia. Aku dah 100+ gambar. Harap maklong.

22 comments:

Ardini Izzati said...

Wahh ini entri pasal aku ke?? Haha > Happynya aku hang buat macamni! Haha. Cehh bajet. Ehh hang ingat lagikk patung aku hk tu? Nampak sgt laa hang sayang aku. Hihi. :)

mirmashi94 said...

aku pun blurr nak komen apa . apa kata kau buat entry puji puji aku melangit gitu ? hahaha ;D . k jokes . lol

Picoz Shupalula. said...

Comel ;D

nurshamila said...

takde idea?? same here la sis. haha comel gambar tu. jeles laa

luqman zakaria said...

bile tade idea susah kan nak update blog~

Haruno Hana 하나 said...

cilok je mana2 gamba then update.. haha... bnyknya amik gambar.. 2,3 kali je guna webcam netbook hana even dh masuk 10 bulan dh netbook ni.. haha..

HUDAJMAL said...

ketuk kepala kt lappy yang "BARU" tu, gerenti idea bercucuran jatuh ke lantai. haha

Liyana Izzati said...

@Ardini Izzati : Haha. Aku ingat ah ngah. Tapi patung gajah munh tu jadi arwah dah loni kea? Tak tahu pah mana dohh.

Liyana Izzati said...

@Mirmashi94 : Haha. Tu lah, aku lama sangat tak membaca blog orang kot. Tu psal takde idea. Entry puji mira melangit? Eh bolehhh. Tapi takut fakhrul jeles pulak kang :p

Liyana Izzati said...

@Picoz Shupalula : Hahaha. Thanks :D

Liyana Izzati said...

@Nurshamila : Haha. Alaa kau takpe la mila idea cepat datang. Aku ni? Haisshhh. Jeles? Haha. Jangan jeles muka orang lain tuh. Bukan muka akuuu. !

Liyana Izzati said...

@Luqman Zakaria : Hmm betul tu bro. Memang susah kalau takde idea. Sape ada idea sila jualkan kpd saya. Saya nak beli !

Liyana Izzati said...

@Hana : Hahaha. Nak cilok gambar sapa? Gambar Hana? Haha. Baru dua tiga kali? Eh samalahh. Tapi yana sekali guna tuh ada lah 30+ + gambar. Hahha. Lepas tu delete balik. Takde kerja! Haha.

Liyana Izzati said...

@Hudajmal : Hahaha. Bernas sungguh idea kau ni sis ! Terbaik lahhh dalam abad ni. Hahhaa. Ce try buat dulu, berkesan tak. Kalau berkesan bagitau k.

kaizen said...

biler adik-kakak berlumba cam-whore n update entry...

*nmpk gaye dua2 xde idea nk update....

Fakhrul Haiyin said...

kau buat ja wordless pastu tempek gambar2. lalalalalaaa =='

Cik Yatt said...

comel ptung tu..heee nak

ame nurlyana said...

lalala~ no komen.. huhu

Liyana Izzati said...

@Kaizen : Hahha. dah memang hobi kami berentap sesama sendiri. Hahha. Hmm tu lah dua dua takde idea. Nasib bro.

Liyana Izzati said...

@FH : Tempek gambar banyak banyak? Gambar kau nak? Hahaha.

Liyana Izzati said...

@Cik Yat : Hahha. Ambiklah, saya bagi sedekah.

Liyana Izzati said...

@Ame Nurlyana : No komen? Aku speechless.