Thursday, May 24, 2012

Motif? Takdak motif !

Photobucket
Assalamualaikum and Hi.
Wa tunggu masa yang sesuai nak update semua gambar ni tapi tak pernah ingat.

 Mak cik-mak cik dan aku.

Yang baju purple tu sepupu aku. Dia memang cung habis. Abang dia pun hensem (motif?) Adik dia pun comel sangat. Muka macam anak arab. Tak tahu diorang kutip dari mana muka camtu.

Ini Ummi aku. Dia memang cantik. Tengoklah anak dia ni kan. Tak perlu dipertikaikan lagi :p *Mintak blackberry satu* Haha.


Masa ni tengah ajar mak cik aku ape ntah, lupa. Amacam berminyak tak muka aku? Haha.

Aku versi lelaki. Hahaha. Apakah?

Khalis memang comel macam kak sepupu dia. K perasan.

20 comments:

AtEn nAbilA said...

memang takdak motif lnsung laa yana . kakah ! tapi ada gak sikit . motif > nak pekenal kan kaum famili y comei comei belaka kat follower yana :D hihii

Ardini Izzati said...

Wehh mana aku?? Sampai hati tak letak gambar aku Tsk tsk T__T

Hakimy Zamri said...

ahahahaha...

♥ Ain ♥ said...

Woot woot , comel nyaa bdakk kecikk nie .. !!!

Liyana Izzati said...

@Aten Nabila : Hahhaa. Nama pun takdak motif laa aten. Nak perkenalkan family yang comel comel? Hahha. Mungkin jugak.

Liyana Izzati said...

@Ardini Izzati : Hahaha. Gambar mung tk payah aku tengok sokmo doh. Hehhee.

Liyana Izzati said...

@Hakimy Zamri : Hahaha. Apa dia? G online fb nuh. Nak cakap something.

mohamad shazni said...

wah..comel2 blako...tpi pic dinie tade nmpk pun..hehehe..ada hok single lg dop..ejah sikik boh..^__^

Liyana Izzati said...

@Ain : Hmmm akak dia pun comel :p Hahha

Liyana Izzati said...

@Mohamad Syazni : Hahhaa. Gambar dini tak perlu. Dia upload banyak dah kat blog dia. Hhaa. Hok single? Aiii tak tahu ah boh. Mari pilih sdiri ah rumah.

aRa ❤ aFiq™ said...

mmg xtaw motif entry ni.. haha.. kbhaii :P

Mk Syahir said...

ok..tajuk sama..so sweet xD

Hakimy Zamri said...

skype sat -.-

HUDAJMAL said...

haha. memang tk de motif betul. hee

pena rozie said...

comel la khalis....

Liyana Izzati said...

@Ara afiq : Kan kak? Hahha. Takde motif betul . Haha.

Liyana Izzati said...

@MK Syahir : Bro lu stalk kitorang ke? Hahhaa. Kejamnyeeee. Hahhaa. Dia tiru saya k.

Liyana Izzati said...

@Hakimy Zamri : okay.

Liyana Izzati said...

@HUDAJMAL : Baru kau tahu akak kau ni time meroyan macam mana. Hahhaa.

Liyana Izzati said...

@Pena Rozie : Dia memang comell :p Macam saya kan kak?