Friday, April 20, 2012

Fakhriah.

Photobucket


Jarang sekali ada orang menulis soal diri saya. Serius. Bangga kejap. Haha.
Terima kasih Fakhriah sebab tulis pasal saya.



8 comments:

HUDAJMAL said...

ceyy, untung nyaaa. hehee

Liyana Izzati said...

@HUDAJMAL : Hahaha. Tu lah. Huda bila lagi nak review blog kita? Hahhaha. Nak jugak aku niii.

Mk Syahir said...

wah hebat..nanti jadi lawyer langan lupa handle kes loan saye ngan bank tu eyh..sampai kesudah numpang jamban umah jiran nanti..hahaa
anyway..tahniah =)
-kagum-

Haruno Hana 하나 said...

dah baca kat blog Fakriah.. hehe :D

Liyana Izzati said...

@MK Syahir : Hahha. InsyaAllah. Saya biasa handle bab -bab loan bank nak buat reban ayam jer. Yang bahagian jamban tak penah lagi. Buat sementara ni pinjam je dulu k. Hhahaa. Kagum la sangat. Dia lagi femes kot.

Liyana Izzati said...

@Haruno Hana : Hahha, Tu lah hana. Yana dah lama nak post pasal ni tapi asyik lupa jer. Hahhaa.

Fakhrul Haiyin said...

haha. lain kali blog aku pulak eh. bahaha. mencapub =='

zizie said...

waaa.. untung la.... huhu...