Friday, February 10, 2012

Perihal Blog dan Dilema Diri sendiri.

Photobucket
Macam mana blog ni berubah dari masa ke semasa?


#Wajah 1.


#Wajah 2.


#Wajah sekarang. How do I look now?



How most people think about someone?

Kalau aku single : "Hmm, konfim perangai macam apa. Tu pasal takde orang nak."

Kalau aku tengah bahagia : "Konfirm tak lama punya. Perempuan tu bukannya baik sangat. Muka je macam suci gitu tapi perangai cam haram."

Kalau aku couple lepas tu putus : "Alaa, muka macam dia tu konfim memilih. Mesti nak kejar anak-anak datuk, anak-anak orang poket penuh jer."

Kalau aku couple ngan orang yang lebih sikit : "Kan aku dah cakap, dia ni memang kejar orang berduit. Bankrup lah mamat tuh kena kikis dengan dia. Kenapa la mamat tu tak nampak? Dah kena mandram ke ape?"

Padahal aku kenal lelaki tu dari dulu lagi. Still jugak nak cakap aku nak kikis duit orang. Kenapa lah ada orang macam ni. Choii!

Kalau aku putus dengan orang tu : "Tengok, tak lama kan? Sebijik macam apa yang aku cakap. Aku kenal la perempuan macam ni"

Kiranya kau bangga la apa yang kau cakap tu betul? Dah memang jodoh aku setakat ni. Biarlah. Tak payah la nak judge aku sesuka hati.

Aku doakan kau bahagia dunia akhirat yer. Terima kasih banyak-banyak.

9 comments:

♥ Cik Zack's ♥ said...

mereka ini tdk prnah puas ntok mngata. kite bako aje :DD

atiqa aris said...

besela haters gonna hate.chill k:)

nuruashia said...

chill dear..ignore org mulut busuk..
single oke what..heaven :)

nice blog..cntekk =)

.........cP~ said...

Masih belum faham dunia glamor..I'm blur..heheh

Ali Power said...

pandai design blog eyh? ali noob kot.pfft

liyana izzati said...

@ Cik Zack's, Atiqa Aris, nuruashia : Thank you girls :)

liyana izzati said...

@cP~ : Alaa, dunia glamour? Hahaha. Adei.

liyana izzati said...

@Ali Power: Tak pandai pon. Biase jer.

Nyue said...

kita xbleh nak ttp mulut org..mgata lah selagi terdaya..

=))