Saturday, January 21, 2012

I'm simple.

Photobucket


Assalamualaikum readers.

Lama tak update blog kan? Okay, lets consider 3, 4 hari sebagai lama. Haha. Banyak benda yang berlaku pada aku akhir-akhir ni. Tapi tu lah pasal, mood untuk mengupdate blog macam kureng sikit sekarang. So, aku memang takde mood untuk mengupdate cerita-cerita yang best dan awesome buat masa sekarang.Maaflah entri-entri aku akhir-akhir ni macam takde motif dan makna sangat. But seriously, inilah kehidupan terbaru aku sekarang. Hebat kan?

Ramai yang tak tahu yang saya sebenarnya seorang yang sangat simple. Seriously! Aku akan pakai apa yang aku nak pakai dan aku obviously tak kisah apa yang aku pakai. And of course bila aku kata aku simple, it means everything about me is simple! Bukan sahaja apa yang aku pakai but also aku punya perangai, attitude, the way I think and of course the way I behave.


Less is More. I am a simple girl. My clothes are not fancy, my intelligence is not noteworthy, my talents are not many, and my looks are not worthy of awe. In one hundred years, no one will remember my name. I will not be in history books, and no fifth-grader will write a social studies essay about me.I try too hard, I fall a lot, I smile too much, laugh too often  and live my life the way I think I should. That's all about me.

Baju kemaja tu memang besar lah. Aku siap boleh buat  jadi macam cardigan pulak. Hahaha. Oh, abaikan paha besar itu okay.

Kepada seorang adik yang selalu tanya aku kat mana aku beli baju, berapa harga baju aku and etc, my advice is just be yourself okay. And InsyaAllah, the beauty will come directlty to you.

11 comments:

.........cP~ said...

Ok, saya suka kemeja kamu. dah lama berangan nak pakai camtu, tapi belum berani. Haha.

HUDAJMAL said...

simple tpi cntik :)

mylife-mysin-myfate said...

keep ur attitude..nice

abejoe said...

kemah kemin boleh guno ko ... hehehe

liyana izzati said...

@cP~ : Thanks. Saya suka jugak kemeja ni tapi memang besar lah.

liyana izzati said...

@HUDAJMAL: Thanks sis :)

liyana izzati said...

@ mylife-mysin-myfate : Thanks. InsyaAllah :)

liyana izzati said...

Abejoe : Gano?

Ali Power said...

hahaha xbosan ke jd simple? cube la jd more than that. klw bukan luaran pn, dlm lg baek. :)
haha suke dtg blog liyana ni :p

liyana izzati said...

@Ali Power : Haha, itu lah masalahnya. Saya ni dari kecik lagi memang macam ni kot. InsyaAllah, saya akan berusaha untuk menjadi lebih baik dari simple. Cehh! Hehehe, saya pon suka orang datang blog saya ni. Tapi saya pon suka pergi blog Ali Power Root.! Haha :)

Ardinie said...

haha . simple lah sgttt :P