Friday, December 2, 2011

SPM is over! Yahoo!

Photobucket
Assalamualaikum and Hi peeps :)

Sorry for a very late update. Lepas exam hari tu, aku cuma tidur dan tidur jer. Haha.

Yes, finally my SPM examination is finally over. I've been busy revising my notes and studying for the exam and seriously I can't imagine that it is over now! For sure, I am quite nervous with the result because I made a few mistakes for several subjects. I know that I can do better but what I keep doing is making simple, silly, stupid mistakes that should be avoided in this huge exam. Come on lah, its SPM okay. Of course lah aku risau. I know exactly which areas I lost marks in but its too late now. Tak guna nak ingat balik semua benda tu. What can I do right now is just keep praying and tawakkal to Allah S.W.T. I just do my very best and I hope my very best is just good enough for me to get good result later. InsyaAllah and keep praying for me okay. Thanks.

Last Wednesday was the last day of my old life. I'm now in my new life. Hi everyone :) My name is Liyana Izzati. From Kelantan. I love myself and my favourite blablabla. Sengal !


My last paper was Biology. My hardest paper in this SPM was Biology too. Aku tak tahu kenapa aku tiba-tiba rasa macam "blank" gila masa jawab paper Bio hari tu. Aku suka biology and aku target untuk "A" subjek tu tapi bila ingat balik jawapan-jawapan aku hari tu memang perghh! Tak mungkin kot dapat A. Arggghh, stress betul! Dah la malas nak fikir. Malas nak fikir, Malas ! Maybe sebab pengawas tu duduk sebelah aku masa exam hari tu. Tak berganjak pulak tu. Memang damn! Aku dah la tiba-tiba "bengang", dia boleh pulak ambik port sebelah aku. Tertekan betul. Pastu setiap patah perkataan yang aku nak tulis tu dia tengok satu persatu. Sape tak stress?

Lepas Biology, kiteorang ada macam BBQ to celebrate our last paper and last day at the school. So, here are few pictures yang aku sempat ambik hari tu. Candid :)






Hari tu aku rasa macam aku ni photographer tak berbayar pulak. Banyak ambik picta orang lain gambar aku cuma ada dua keping jer. Owh, bila balik rumah and tramsfer dari camera baru rasa nyesal. Gambar aku ada 2 keping jer. Sad kan?

Liyana Izzati yang comel dan Atikah Rahman a.k.a Nyok nyak yang tak berapa comel. Haha. *kiding*


 Comel tak gambar nyok nyak? Tiba-tiba aku rasa macam dia watak utama post kali ni. Sebab bila aku bukak folder aku memang serius penuh dengan pic dia. Hampeh.

That's all. Post yang ntah ape-ape kan? Mula-mula ingat nak luah perasaan tapi tiba-tiba jadi perkongsian gambar-gambar. Hehe. Ape-ape pon, thank you :)