Wednesday, December 14, 2011

New Header for Farah Amalin.

Photobucket

Hi readers !


Right now, I'm in Kuala Lumpur and most specifically Wangsa Maju. Betul ke? Ntah, aku teka jah. I mean, I never know KL well. Bagi aku, KL is just KL. Aku serius tak kenal apa nama yang spesifik bagi sesetengah tempat kat sini. Yeah, aku memang jakun! Haha.

So, aku memang jarang update pasal hidup aku sekarang. Although a lot of things happened to me recently.Terlampau banyak sampai aku tak tahu how to start. Hehe, bajet ! Kadang-kadang, memang terfikir untuk update something untuk diri sendiri but most of the entries end up sebagai draft jer. Aku ada menulis tentang perasaan dan jiwa aku but bila baca balik, rasanya I'm not ready yet to post it. Hmm, bila masa yang sesuai nanti !

 Hari tu, sis Farah Amalin ada suruh aku renovate blog dia. Buat header baru and background. Hmm, aku ni takdelah bagus sangat kalau bab-bab mengedit blog ni. Aku just suka blog yang simple. Yang penting, kalau ada orang blogwalking, korang akan rasa selesa and mudah. Maksudnya mudah nak cari shoutbox and mudah nak baca entry aku. Itu jer.

I made her a new header and a new greeting picture. Aku rasa okay kot. Bertepatan ngan konsep adik ni iaitu purple and black. Cuma background memang tak dapat nak tolong sebab dia guna blogskin. Aku pulak tak berapa nak reti sangat kalau guna blogskin or any other template selain aku punya ni.

New Header :)

New Greeting memo.

Okay lah, aku tak nak membebel panjang. Hope korang boleh pay her a visit okay. Kepada Farah, akak nak mintak maaf sebab lambat. I was busy doing "things" yang ntah hape-hape. Haha. Happy blogging :)

p/s : I have new header too. Mine is very simple one. Seriously!

4 comments:

K O R I E said...

sy pun xtahu sgt psl KL
bukan tempat kita kan ;p

liyana izzati said...

Haha. Sama lah. Dalam kepala otak, KL cuma ada shopping mall yang banyak sahaja. Hehe :)

syieda ;) said...

cantek header :)
syieda pun tak tahu sangat pasal kl. tak biasa pergi. jarang.

liyana izzati said...

@syieda

thanks :)
Selalu jugak pergi tapi tak pernah ingat nama tempat. Haha.!