Friday, October 21, 2011

Meet my new friend!

Photobucket
Hello everybody 37
so how's your day :s: me :s: well, semua benda berjalan dengan lancar :m:. Alhamdulillah. biasalah, kalau tidak ada masalah dan ujian dalam hidup ni, kita takkan dapat membaiki kelemahan diri sendiri. dan bukankah Allah telah menjanjikan berita yang gembira buat hamba-hambaNya yang sabar?


:63: i really love this picture. it was taken an hour ago. haha.



Well, sekarang dah pukul 12 lebih. :80: a.m of course. aku kena tido awal sebab esok aku ada kelas chemistry and sejarah. both subjek yang aku suka. rasa macam nak pergi? rasa? tapi InsyaAllah pergi kot. hey, selain daripada history and english, chemistry is my passion too! haha.

:face42: body sangat letih hari ni. perlu enough rest kot. frankly speaking, i wanna say thank you a lot to all the bloggers yang dah siapkan tag tu. haha. lawak sungguh aku baca jawapan kamu-kamu. huahua. lain kali, kalau aku kena tag, aku pasti akan tag korang lagi. aku rasa aku ada satu lagi tag belum siapkan. nanti aku buat okay. jangan risau. and people get ready!

:62: also, aku nak share satu blog ni. kawan aku punya. Fakhriah :95: :)
kitorang kenal masa pertandingan ikon sejarah hari tuu. dah lama dah! then, we share phone numbers and banyak kali jugak text sama-sama.:face44: kadang-kadang tu, aku ada jugak nampak dia kat kelas addmath and sometimes we just smiled to each other. oh, petang tadi pon aku jumpa dia kat kelas addmath. :c: addmath oh addmath! just now, she messaged me asking about pasal kem kecemerlangan ahad ni. then text punya text, i added her fb and ternampak dia punya blog. hehe :60:.

:63: tekan kat gambar untuk ke blog dia.:99:

:face50: selama ni, aku tak tahu pulak dia blogger and dia pon tak tahu aku blogger.:29: lepas baru tahu tadi, aku rasa macam nak bagi diri sendiri penampor kat pipi. kenapa aku tak tanya awal-awal eh? nasib baik ada fb! kan betul aku cakap, fb ni berguna jugak. haha. tapi kalau fikir-fikir balik, takkan aku nak tanya dia " hey, kau ada blog?" macam tak betul je :118:. walau ape-ape pon boleh ke blog dia okay.

jangan main-main, ni best student sekolah dia okay :98: .she is at the top place in her class . *bangga* trial hari tu, dia dapat sama ngan aku 8A. tapi dia tak dapat A chemistry, aku tak dapat A additional math ngan physic! again, physic wins the day! tekan sini untuk blog beliau okay .

thanks for reading :x::face17:

p/s: :88: aku tak tahu kenapa tapi aku set 3 post untuk blog aku ni. tapi hari ni aku tengok, satu post je. entri semalam panjang sangat kot. hehe.

5 comments:

-nurul fakhriah- said...

adui yana..malu lahh ni.. :) thanks a lotsa thanks!

amer afizal azmee said...

tahniah lar kalu dah jadi best student. nnti spm, insyaallah cemerlang. yg penting fokus and tawaduk.

liyana izzati said...

alright! InsyaAllah.. fokus dan tawaduk, okey ingat!

Nalisa Syahira said...

wah 8A , gila pandai .

liyana izzati said...

haha. pandai la sangat. habis tu orang lain yang straight A tu ape? bijak siot? haha :)