Sunday, September 25, 2011

short entry :)

Photobucket
yes i know! aku baru je masukkan the "assalamualaikum, hi people" image tadi. so, pada entri-entri lepas ni korang akan nampak image tu laah sebagai aku punya ucapan pembukaan. bukannya disebabkan aku malas nak taip panjang-panjang ke ape ke? no! no! tidak sama sekali. jangan jadi judgemental okay. aku just rasa its cool and i don't know. hmm. original? aku rasa benda ni sangat original.maybe sebab aku buat sendiri kot. hehe. aku seriously takde masalah untuk taip "assalamualaikum warahmatullah hiwabarakatuh and hi people" dalam setiap entri cuma tak tahu lah. aku just rasa nak buat ini. so, i just do it! maybe kalau aku rasa rajin or aku nak pahala lebih aku akan taip salam tu berjuta-juta kali. hehe. so, hope korang tak kisah. tapi korang nak sibuk pehal doe? blog gue sih. kalau memang tak boleh tengok gambar tu just baca entry-entry bawah dia je lah. ape susah?


hidup ni berkat kalau kita memudahkan orang lain tau? HOT



hari ni line internet memang slow sangat sangat sangat. hari ni aku online guna broadband jer. plus pc umah aku sudah dipenuhi kanak-kanak ribena yang duduk senang bergurau senda. maklumlah upsr dah lepas so budak-budak ni memang takde kerja sekarang. rasanya kalau online guna wifi rumah slow jugak kot sebab berapa buah pc dgn laptop yg menumpang sama! letih la. dah la tu siap download movie lagi. perghh!


okay, aku tak nak cerita ape-ape lagi sebab mata serius mengantuk sangat-sangat. katil empuk dah melambai-lambai dah tu. hehe. aku tau entry ni ringkas. aku rasa macam dah malas nak tulis panjang-panjang tapi takde manusia yang sanggup baca kecuali aku. haha. memang dah takleh tahan dah ni. i wanna sleep!
assalamualaikum.


and one more thing aku dapat 89 moden math. Arghh! aku expect untuk dapat A+ kali ni. tapi takpe at least naik la dua, tiga markah. dah kira bersyukur lah tu. Alhamdulillah. aku rasa aku punya kesilapan terbesar ialah aku cuma betul 27 per 40 untuk paper one? boleh imagine tak? bodoh kan. padahal jawapan dah sedia A,B,C atau D. tapi tetap salah pilih. nasib baik dapat cover ngan paper two. Alhamdulillah untuk paper two aku score 96 per 100. hehe.


p/s: aku dah buat keputusan! esok aku tak nak pergi sekolah. sebab esok pelajar ICT exam so kalau aku pergi pon buang masa. lebih baik aku dok rumah dapat save duit tapi membazir elektrik la. haha. aku just malas nak pergi.