Friday, September 16, 2011

Addmath lah subjek paling mudah ;)

assalamualaikum and hello people!

okay, this is a short entry. aku kena siap pergi kelas addmath. *sigh*

first and foremost, aku nak mintak maaf sangat sangat sebab sekarang ni aku memang takde masa untuk update blog ni. malu plak rasanya tengok blog orang lain sentiasa update hari-hari, kita punya ni seminggu sekali pon tak sempat. sibuk sangat ke study tu? kalau tak dapat straight a lagi memang tak tahu laa. hehe. korang just doakan yang terbaik untuk aku okay. InsyaAllah.

sekarang september. maksudnya sekarang ni exam season. *sigh again* sekarang ni aku tengah trial spm. yea, i know kelakar kan rasanya baru semalam aku senyum riang ambik result pmr. tiba-tiba tung tang tung tang dah nak spm pulak dah. masa, masa! betul kata cikgu,  masa tak pernah cemburukan kita tapi kita yang selalu tak hargai masa. sekarang aku faham (cis! baru faham. terlambat?)

esok aku exam paper addmath. antara subjek yang paling SENANG bagi aku. haha. when i say "senang" maksudnya mudah sangat sangat sangat laaah!! takde subjek yang lebih mudah daripada additional mathematics. like seriously! sampaikan kalau diberi peluang aku memang tak nak ambik subjek ni. soalan setakat suruh integrate, pastu lukis graf sikit-sikit, cari maximum point, probability, price index tu sepatutnya kasi adik aku yang darjah empat je jawab. hehe. gurau je okay. aku sebenarnya tengah motivate diri aku supaya mencintai subjek-subjek yang susah yang selalu buat aku haru biru nak nangis ni. so, brain please love addmath okay. he is a nice guy you know? okay i know, tak lawak. haha.

                                                    cun kan?? photoshop can do that bebeh!

                                                                                    my superman.


                            tuah tak diperlukan sangat dalam exam. skill, ilmu dan usaha tu penting.


minggu depan memang paper-paper yang susah dan mencabar gak laa. addmath, physic, chemistry, biology. *sigh*

2 comments:

GincoMerahJambu said...

fight betol2 taw nanti mase spm!

gud luck dik

liyana izzati said...

insyaAllah. terima kasih kak!