Friday, June 3, 2011

majlis buat baby!

assalamualaikum.

hari ni rumah aku ada buat majlis buat baby. majlis cukur . yeah right i know aku tak sepatutnya dok menghadap laptop ni sekarang. aku sepatutnya kat dapur menolong-nolong mak cik-mak cik buat air, basuh pinggan mangkuk yang semakin meninggi or tolong kemas yang mana patut kan?? sorry aku memang pemalas kalau bab-bab cik kiah camni. kihkihkih. pemalas sunggguh. cancel buat menantu.


okay aku online kejap ni bukannya apa cik kak, cik abang. just nak ajak korang mai la rumah aku. boleh makan nasi free.  then buleh minum air oren special aku buat. terbaik dari ladang.*ceh! cakap je la air oren je yang reti buat kan? jujur. kihkih. okaylah korang. aku out dulu. nanti aku nak post something yang bermaklumat pulak untuk korang for the next post. okay! aku out dulu. tu ah mak aku dah bising dah. orang pon nampak macam dah makin ramai tu. malu nye teman. tudung pon tak iron lagi. cepat!

bye. assalamualaikum.

2 comments:

aLieF si Muncung ManiS said...

ruginya saya tak dtg..kalau tak boleh mkn free...huhuhu..:P

liyana izzati said...

tu lah. abang alief study kat usm tu je kan?? dekat jer tuh.