Saturday, May 7, 2011

exam fever. once again :) haappy!

assalamualaikum.

esok aku dah start exam. yea!!! haha. i am going to start the examinations again! luckily, esok paper yang aku anggap mudah jugak la. lepas ni katakan tidak kepada 5 jam tanpa henti facebook dan blog, haha. minggu penyeksaan, demam mengantuk dan tak cukup tido dah bermula!


tolong doakan saya mencapai target 8A yer exam ni dan melepasi result exam yang hari tu. the last exam i get 6A 2B and 2C. aku harap kali ni dapat higher than this. tolonglah. this is my only chance to convience my mum to buy me another new camera lepas kisah sedih kamera kena curi minggu lepas. =_=  boleh tolong?
untuk baca kisah sedih budak kamera hilang, klik sini!

selain itu, aku nak kongsi satu blog ni. eceh.eceh. blog Precious Life Begins kepunyaan encik Husaini Ahnal. aku tak tahulah macam mana aku boleh kenal mamat ni. for sure starting ngan facebook la. then, aku dapat tahu yang dia senior adik aku. pastu lah kami pon jadilah kawan. eh, dia cakap teman tapi mesra.

                        encik teman tapi mesra! hensemnya baju. hahaha


okaylah aku pon tak nak komen banyak-banyak. kalau korang free bolehlah klik sini untuk view blog beliau. aku stop kat sini dulu. nak pergi study ni! bye. assalamualaikum.

No comments: