Friday, May 27, 2011

assalamualaikum.

hari ni aku dah start cuti sekolah. yea! holiday. ah, come on lah sapa dia yang tak suka cuti. habak mai. terutamanya kalau kau seorang budak sekolah yang sibuk dan ada berlori kerja sekolah yang tak sempat nak siapkan sebelum ni. yes!! ini peluang kau untuk siapkan. seriously, i'm talking based on my own experiences. haha. aku ada banyak banyak dan numerous homework yang kena siapkan tapi still lagi boleh duduk senang menghadap facebook dan blog. kau ingat aku rajin sangat ke selama ni. kau silap! sorry, aku bukan jenis menghadap buku 24 jam okay.

tak tahu nak buat apa hari ni. aku bangun awal jugak la. haha. i mean awal gila. terpaksa wei especially bila mak aku menjerit dari dapur suruh anak-anak dara dia bangun. haha. lawak lah. mak aku cakap siapa bangun lewat sila lah malu pada ayam dan itik belakang rumah yang bangun lagi awal dari kita. then, aku terus bangun. huh! tahu malu. muka aku belum cukup tebal.

hari ni aku temankan mak aku keluar. ntah aku pon tak tahu pergi mana. aku ikut jer. boring jugak dok kat rumah. seingat aku, hari ni je pon dah berkali-kali aku mentioned kat facebook yang aku boring siot. memang boring lah!!




haha. tengok gambar pon dah tergelak besar kan? kan? seriously, aku sendiri tak tahu kenapa, mengapa dan bagaimana aku boleh terfikir dan terpakai jubah. tahulah hari ni hari Jumaat tapi tapi tapi. arghh! lupakan. aku jumpa jubah ni dalam almari adik aku ardinie. aku tak confirm lah ni jubah sape tapi pakai redah aja sih.


 p/s: sebenarnya aku tak tahu apa nak tulis ni. sorry la kalau kau rasa annoying gila dengan post aku kali ni. aku pon annoying dengan diri aku sekarang. haha =_= freak!