Sunday, May 1, 2011

anwar hadi. negaraku!




i am so inspired by this video. aku pon peminat anwar hadi jugak! laaa, tak tahu lagi ker? okay sekarang dah tahu la kan. tak faham lah kenapa ada orang yang tak puas hati dengan dia. pelik-pelik. even kalau kau rasa mat luthfi lagi hebat dari dia pon ikut suka kau lah! tapi tak payah la nak kutuk-kutuk dia bagai! *marah* setiap dari kita ni kan berbeza antara satu sama lain. so, terimalah kalau ada kelemahan orang lain. apa kes nak gaduh-gaduh. hmm. anyway, aku minat mat luthfi jugak okay and maria elena as well. dah dah. cik epal, fatin liyana, kak nisa. semua aku minat. fine! daah, aku minat semua orang yang aku rasa hebat. puas hati.

about the video. funny but meaningful. every malaysian has to watch this. tak kisahlah samada kita ni pelajar sekolah,cikgu, government staff, or even pencuci tandas sekalipon. must watch this video. alaa, kadang-kadang aku tengok ada jugak cikgu yang tak appreciate our national anthem. macam mana nak bagi contoh bagi pelajar kalau diri sendiri pon tak betul. kan "kepimpinan melalui teladan". kita mesti mampu memimpin diri sebelum memimpin orang lain. kan? eh, ke salah. fikir-fikir sendiri lah.

No comments: