Wednesday, March 16, 2011

takde kerja cari kerja. padan muka aku!

assalamualaikum.

hari ni serius sangat sakit kepala. ni semua sebab blog ni. terbengkalai semua benda. ntah macam mana aku tersilap tukar template blog ke minima yang menyebabkan susunan blog terabur habis. bukan tu je, semua setting blog aku jadi tak betul. button like, share facebok hilang dan banyak lagi yang buat aku nak marah hari ni. nasib baik aku ni penyabar! haha. penyabar la sangat. yang tadi kau marah orang lain tu kenapa?


                               benda ni lah yang telah menggangu emosi aku hari ni.

kononya nak tambah 'note' tu lah. inilah penyebab kepada blog aku jadi terabur. jadi, terpaksalah aku masukkan balik semua benda yang hilang tu. geram betul. bazir masa aku jer. sekarang ni Alhamdulillah dah nak okay dah.  ^_^" letihnya.

1 comment:

puteri said...

cantik blog adik