Thursday, March 17, 2011

takde ape pon.



assalamualaikum.

petang baru sempat update. hari ni seharian aku pergi shopping ngan umi dan angah. amboi, banyak jugak fulus yang terbang yer.hahaha. kononya nak beli seluar track jer tapi dengan shawl sekali aku beli. bukan tu je skipping rope pon aku beli. memang terbang lah. then, umi aku cakap "haaaaii, duit ni macam air" haha. no money no talk kan?

then tadi aku blogwalking. tiba-tiba tengok ada orang tanya macam mana nak buat shoutbox pic nichkun tu. aku kurang reti skit nak buat tutorial ni.so, aku bagi link tutorial hana fauzan je la yer. okay kepada Aisyah Khairul boleh tekan kat. SINI

yang lain pon boleh la ikut tutorial tu jugak yer. cik hana memang banyak tutorial yang berguna.
credit to : HANA a.k.a CIK PUAN FAUZAN

2 comments:

deeya said...

duit tu kalau buat blanje makan blogger chumel macam aku nie mesti lagi berbaloi kan .. hahakz !

liyana izzati said...

haha. ye lah tu. tapi apa kata kau belanja aku dulu??