Wednesday, March 16, 2011

hikayat merong mahawangsa. nak tengok!!

pagi tadi aku dengar Era fm. Pak Nil and the gang sibuk bebel pasal filem Hikayat Merong Mahawangsa. best sangat ke cerita ni? rasa macam best jer tengok iklan dia kat tv. dengar-dengar jugak citer ni dah capai jualan berjuta-juta. fuhh! terer-terer. aku nak sangat tengok citer ni tapi kecewa. kelantan mana ada panggung wayang. kena tunggu download la ni. kalau tengok thriller dia, macam best gila citer ni. waaa! nak tengok.



source : youtube


                                               tabik spring :)

 p/s: diorang shoot kat mana eh? banyak betul pokok kelapa. macam area kampung aku jer tu?

No comments: