Monday, March 14, 2011

cuti sekolah means hooray!!!

assalamualaikum.

semalam dah start cuti sekolah. yahoo! bestnya. at least dapatlah rehat sikit badan dan kepala otak ni. nasib baik exam dah habis. so, DOUBLE yahoo! haha. happy-happy jugak kerja sekolah jangan dilupakan yer. okay! gerenti beres ( janji kosong. jangan percaya) haha.

musim cuti sekolah macam ni mesti ramai orang kan? hmm. memang pon. adik aku yang dok kat mrsm kuala krai pon dah balik. menyampah! ni takde kerja lain. mesti makan, tido, online. makan, tido,online. bahagianya hidup! cuti ni aku takde pergi mana-mana pon. duduk diam-diam kat rumah jer. bajet orang mesti ramai giler kat kb. tu tak masuk lagi kbmall. mesti ramai manusia-manusia yang nak pehabiskan duit.haha. banyak sangat fulus tu bak sini la, sedekah kat saya. kan bagus beramal jariah. *tiba-tiba bertukar jadi SAYA* haha. mengampu punya pasal.


time-time otak tengah tenang sekarang. aku sangat malas nak layan orang yang merajuk. sorilah kawan. kamu, kamu dan jugak kamu! maaf la kalau terasa dengan aku sejak dua menjak ni memanglah aku emo hari tu sebab exam. that is one of the main reason aku marah-marah. sekarang dah okay kot. tak percaya? sila buat aku marah sekarang. kita tengok ada yang makan tapak kasut tak? cuba??

4 comments:

aLieF si Muncung ManiS said...

alief nak buat awak marah!! cepat marah..cepat..haha.gurau je..happy holiday awak..boleh la dtg USM kubang kerian lepas ni..jumpa alief..alief study kat situ..hehe..

liyana izzati said...

hahaha. USM KK? laa, awak study situ ker?? dekat je tu. erk! jumpa awak?? hehehe. tak kot. buat ape?

aLieF si Muncung ManiS said...

haha..saje je ...gurau je..takkan nak jumpa..kenal pun tak..kenal kat blog je.huhu.anyway,happy holiday awk..

haziQah said...

yehhh sonoknye cuti skola..org kje cuti hujng mgu je huhu