Tuesday, March 1, 2011

bukak buku!


'
okay,
aku mengaku aku HAPPY, puas hati? mmg tu pon balasan untuk orang yang macam kau, kau dan mungkin jugak kau!

apa korang rasa kalau korang study macam nak mati tapi ada kawan-kawan korang yang bukak buku masa tengah exam ?? suka? gembira? nak nangis?

udoh namanya exam memanglah ada susah senangnya. ada yang boleh jawab dan ada yang kantoi di tengah jalan. nasib lah kalau tak study, memanglah tak boleh jawab. nak buat macam mana lagi? nasiblah kalau soalan susah nak buat macam mana lagi? takkan nak pergi sound cikgu yang buat soalan tu pulak. 


dan for sure soalan susah ke, tak boleh jawab ke, sasaran meleset ke. semua tu tak menjajnjikan yang kita boleh bukak buku@ meniru! siapa bagi kau rules macam tu? sapa cakap boleh meniru ikut suka mak bapak kau jer. mentang-mentang cikgu tak nampak? boleh bukak buku la maksudnya. kalau semua orang macam kau. dah ramai orang dapat 20A+ kan?


memang aku tak puas hati. gila meroyan la ni. serious, aku nak nangis tadi bila jawab paper Sej. diorang boleh bukak buku macam tak bersalah lansung! tolonglah. kesian la kat orang lain macam aku ni yang tak tido semalamam untuk study. at least bila kluar result. semua orang puas hati!

1 comment:

Anonymous said...

macam lah awak tu tak meniru..