Friday, March 18, 2011

baru ada banner.

assalamualaikum.

akhirnya. aku dah berjaya ada banner sendiri. yup!yes! haha. walaupon tak seberapa. dah 2 jam aku google macam mana nak buat banner and banner tu boleh link ke blog kita. last aku jumpa jugak. nasib baik aku jumpa benda ni kat blog kak nisa tadi. google punya google jumpa jugak. banner memang aku buat guna photoscape je. tak reti la nak buat cantik-cantik macam orang lain. ada jugak yang guna photoshop. ilmu photoshop aku lemah lagi. tapi aku memang tak reti la nak buat banner comey-comey macam banner cik epal tu. memang cantik la banner dia.hahaha. ape dia?? aah dia pon cantik jugak :)

sesape yang nak ambik banner aku dipersilakan la yer. kalau tak nak ambik pon takpe. ada aku kesah?

credit to : Nisa Menaip dan Cik Epal


p/s: baru ada banner, nak berlagak. orang lain dah berzaman dah.

No comments: