Friday, February 4, 2011

quote of the day


'

assalamualaikum....

hari ni aku jumpa satu quote yang sangat-sangat bermaknakna dengan situasi yang tengah aku alami sekarang i guess. peole change right?? semua benda ada perubahan. cuma kita ni jer terlalu takut untuk menerima perubahan tu. tak boleh nak terima yang "everything happens for a reason"

                                             appreciation


semua org dah tanya macam-macam soalan pelik kat aku hari ni bila aku postkan quote ni kat fb aku. macam benda tu pelik pulak.

                         klik untuk tumbesaran mendadak!


aku rasa tema mmg sah ada masalah terputus wayar biru kat kpala otak dia tu. hahahha. minah tu dengki apa la ngan aku. hahahhaha. kidiing tema.

No comments: