Thursday, February 17, 2011

kem kepimpinan pelajar 2011 ( koleksi gambar)


'
assalamualaikum.....

hari ni aku nak uplad gambar kem kepimpinan pelajar 2011 hari tu. well, aku tak bawak kamera time tu. so, kenalah tunggu org lain upload kat fb. si wawa ozil tu janji nak upload cepat. tapi semalam baru upload. seminggu jugak lah.

   aku tak tahu kenapa gambarnya nampak macam klasik skit. macam meaningful gila!


  peluang menggila :) tarikh tu silap. kem ni 8-11 hb feb 2011 lah.


dalam khemah. 4 orang satu khemah. yg lain tu datang interframe jer.


                sape yg pegang kipas tu?? cun sungguh :)


                    tangan hitam akibat kena jemur tengah panas.


                          kem kepimpinan pelajar 2011. terbaik :)


tahun ni tahun akhir aku sekolah. jadi harap nya boleh enjoy setiap aktiviti yg dijalankan. this is one of the sweetest memory. best wei kem tu. aku pergi atas tiket penolong ketua kelas and pengawas ko. sorry. gambar tak menarik. tempat yg same je  sbb kami takde masa nak bergambar masa tu. jadual sangat thight!

korang tau tak yang mana satu aku? tak? aku yg pakai baju banyak tulisan tu. hehehe

No comments: