Friday, February 18, 2011

header baru :)


'
assalamualaikum.


perasan tak? perasan tak? aku tukar header baru. yup. memanglah selalu tukar header tapi yang ni lain skit. yang ni aku buat sendriri okay. hahah. hodoh? biarlah. first time buat header takkan nak jadi secantik header cik epal terus kan? belajar secara perlahan-lahan la katakan. susah jugak la especially bagi orang yg penyabar macam aku ni. hehe.

                                       domo.domo.domo!

amacam? cantik, menarik, tertarik tak? tak! ada aku kesoh. aku menulis bukan utuk engkau. aku menulis untuk diri aku sendiri. hahaha.

sekarang ni aku dah jatuh cinta dengan Sahabat Blogger. best sangat. dapat share dengan semua bloger-bloger kat Malaysia nih. jadi mana-mana blogger yg belum join group ni silalah join. korang search kat fb "sahabat blogger" atau pon just tekan sini.

No comments: