Saturday, January 8, 2011

entri pendek. tak baca pon takpe.

assalamualaikum.
sudah seminggu aku tak update blog, tak berfacebook. ni semua disebabkan kesibukan yang melampau. hahaha. sibuk yang mengalahkan perdana menteri. sekolah dah start kan? macam mana korang punya hari? mesti best kan? aku masa mula-mula sekolah hari tu mmg gila meraban malasnya. tapi makin lama aku rasa makin okay dan bersemangat laa. ni semua disebabkan aku tengok semua manusia dalam kelas tu macam rajin gila. so, nak tak nak aku kena sama-sama seiring, sama-sama guna enjin turbo la kan? sekarang ni cuma ada dua pilihan sama ada untuk kalah atau fight. selagi tak tertulis takdirnya kenapa perlu memilih untuk mengalah kan??

ok hari ini updatenya tak panjang. mungkin sebab ceritanya juga tak banyak. nanti lain kali aku post lagi. banyak. banyak. banyak. baru kau tahu. hahaha. :) bye. ni sebab kekengan masa la nih. huh!

2 comments:

deedee said...

nice blog... best
follow me back at http://barlisuam-87.blogspot.com/

liyana izzati said...

terima kasih :)