Friday, January 14, 2011

aku marah atau saja nak sound?

assalamualaikum...


fuh! serius ramai gila manusia kat stokist umi aku ni. tak menang tangan dibuatnya. petang nanti aku kena pergi tusyen addmath. maklumlah, aku ni kan terer melampau addmath. hahaha. akhir tahun hari tu pon just cukup-cukup makan jer. ikutkan hati mmg tak nak pergi, tapi bila fikir-fikir balik lebih baik aku pergi kan?? bukannya lama pon just 2 jam. lagi pon kawan-kawan pon ramai yg join.

sekarang ni rasa stress gila wei. dan tak tahu kenapa. maybe pressure sebab nak SPM kot. dah la kerja sekolah banyak nak mampos espeially ...... hahaha. ada la. aku tahu cikgu tu bukannnya nak mendera. dah memang subjek tu banyak kerja kan? takpe cikgu saya faham. sayang cikgu sangat sangat.


ada seorang mamat ni. MasyaAllah aku benci benci benci gila kat dia! imagine dia boleh cakap orang yang takde blog ni mmg ketinggalan zaman la. anyway. aku tak lah terasa sangat. tapi still macam pelik dan tak puas hati. tapi atas sebab apa dia cakap macam tu. then, aku cakap " ramai jugak pelajar cemerlang yang takde facebook,blog still lagi berjaya..." so, atas dasar apa dia cakap macam tu? mentang-mentang dia ada blog nak cakap macam tu la? for your information, kalau ada blog tapi tak aktif buat ape? macam blog dia la bukannya aktif sangat pon. menyampah gila aku. perasan :p

okaylah aku tak nak lah menyumpah seranah. seperti biasa kalau sampai tahap aku marah mesti aku tutup entry ni. tak nak la buat dosa kering kan?

p/s : sebelum cakap tu pikirlah dulu perasaan orang lain. jangan ingat kita ni perfect sangat.

     " sek2 mg ingat aku bodo ko? kalu bodo tok jadi plok ........" hahaha





3 comments:

Aina Fadzila said...

nak amik SPM ye tahun ni? agak busy lah kan? apa pun, try your best okay? :) Allah takkan mensiakan hambaNya yang berusaha. chayokk2! ♥ ehh, siapa mulut cam puaka tu? bajet bagus itu orang. takpe takpe. ingat yang apa kita buat, apa kita kata, pasti ada balasannya. wat dono lagi bagus. chill! ;D

liyana izzati said...

insyaAllah. doakan yang terbaik buat saya yer.
mamat tu mmg mulut macam puaka. biasalah bajet bagus macam tu lar. tak tengok diri sendiri dulu.

Betta sp said...

hehehe....nie mmg btol2 luahkan perasaan dlm blog. harap2 dia baca entry nie:)