Wednesday, December 15, 2010

sekolah..

assalamualaikum..
hari ni mau update ah! dah lama tak update. i have nothing much to say or share right now. maklumlah takde buat ape-ape pon. just menghadap facebook dan blogwalking kadang-kadang. oh! sungguh boring.
kelas tambahan, aku banyak ponteng. semalam aku ponteng. hari ni ponteng jugak. aku rasa baru 2 kali aku pergi. tak tau la apa nak jadi ngan aku ni. pemalas sungguh. seingat aku, isnin hari tu aku just datang sebab ada subjek Sejarah. maklumlah aku kan peminat tegar subjek sejarah. plus aku nak tau result exam akhir tahun hari tu. nak tau jugak ke?? sibok jer.
ok. result aku. hehehe. i get 98 for history, 78 for Math, 86 for BM, D for Addmath, 53 for Physic, 95 for Tasawur Islam. biology ngan kimia tu tak payah cakap la mmg makanan ruji aku ar. cis. koya lorh. betul nih.
serious. aku minat gila chemist, sepanjang aku form4 ni tak pernah tak dapat A.hahaha. Bio. hmm. ntah. ada la jugak dapat A. tapi minat la jugak. English tak tahu lagi. harap-harap A la. bukan..bukan. teacher, tolonglah bagi saya A!!!
conclusionnya, markah ku turun mendadaknya. hahaha. i should get at least 8 mcm exam-exam yg lepas. tapi nak buat macam mana lorh. terlalu cuai masa jawab soalan hari tu. imagine, aku boleh silap buat experiment untk chemistry paper 3. lepas exam rasa macam nak nangis je. rasa macam bodoh gila. tapi luckily aku dapat cover ngan paper 1 and 2. gila kau kalau tak agak2 tolak 20 markah. banyak tu.
ape lagi erk? oh. takde kot. tu saja. ada masa nanti aku tulis lagi.