Friday, December 24, 2010

belog hudos wei!

hey! nampak tak blog aku dah berubah. yup. aku tahu makn teruk. tak tahu lagi macam mana nak ubah ini belog :( ini semua sebab semalam aku buat blog baru untuk achik. then, aku tertengok kat template design tu macam mana nak ubah belog jadi 3 kolum. then, tiba-tiba bertukar rupa jadi udos cam ni. mengalahkan si shrek!

semalam, aku rasa macam nak nangis bila tengok belog jadi hudoh begitu rupa. tega sungguh. tapi salah diri sendiri jugak.sape suroh pandai-pandai edit kan??? hasilnya, shoutbox aku entah ke mana. hilang. terpaksa buat shoutbox baru. jadi korang yang singgah tu boleh la tolong komen kat shoutbox tu yer. tolonglah...
            shoutbox yang kosong. perlu di isi.

selain tu. yang buat aku geram giler ialah background aku hodoh jugak. gilak! walaupon berjaya tukar ke layout asal tapi mmg udos gilak.

   tengok! imagine tak kluar layout ni yg hudos meraban. arghhh!

    tulisan pom jadi lain. lagi kecik dohh. tok cute ok!


  ok! ni bab yang aku paling geram.pic header jadi dok kat bahagian tepi bukan tegah-tegah.
  geram lorh! anyone boleh tolong ajar macam mana nak tukar balik tak??

bahagian ni kira boleh dimafkan la. tak berubah sangat.
tapi awalnya semua gadget aku terabur! lepas ubah baru jadi macam sekarang ni.

hahaha. sedih kan cerita aku? nanti sesiapa tolonglah aku. tolonglah bang! aku mahu belog yang kembali.

No comments: