Thursday, September 2, 2010

sweet holiday,

mood : hepi.
yahooo!!! cuti sekolah dan mula. hahahha :) semua budak2 happy kan? no more books,stress, homework dn semua benda yg selalu menyerabutkan kepala otak aku. bagus jugak exam minggu ni! at least cikgu tak sempat bagi homework. kua..kua..kua.
kecuali sir imran yg selalu je cari masa untuk seksa kiteorg. hahaha. *kiding, sir* takde la seksa sangat pon. just suruh buat revision about paper math ari tu. yg exam hari isnin hari tu. fuh! cepat sungguh sir check kertas kiteorg ye.terer..terer. sir, saya tabik spring. walau macam mana pon. sayang sir! disebabkan sikap tegas beliau dalam mendidik pelajar menjadikan aku seorang yang lebih positif dan bersemangat untuk berjaya. berkat tunjuk ajar beliau, i had managed to get A in Math in last exams. walaupun sebelum ni since aku form2 tak pernah dapat A for Math(except time PMR tahun lepas) kalau yg lain kantoi. maklumlah benggap sikit bab2 mengira nih yer! paham..paham je la.
jadi apa yang patut dibuat sepanjang cuti 2 minggu ni??? berderat koksey mmg doh. siap aku serbu rumah geng kalau boring. tapi aku kena tolong umi jaga butik la. adoi! biasa la dekat2 raya ni, ramai la org nak bina masjid. tempah baju pengantik, hantaran bla..bla..tu tak termasuk ngan manusia yg sibuk nak tempah baju untuk jahit manik lagi. tapi cool! seperti biasa ada upahnya ok. hohoho. ni yang best ni. bleh la nk cukupkan duit beli cd latest cn blue. dah ada dah kat KB Mall kawan aku cakap minggu lepas. dia dah try tengok. oh yes! i'm going to buy it. tak kira apa halangan kali ni. tak kira...tak kira.

kamera buruk! uwek.

tempat menjana wang saku lebih.
ngeee~ happy holiday semua budak!
 selamat hari raya. maaf zahir dan batin.

No comments: