Sunday, August 29, 2010

exam1: gila.

hari pertama exam. firasat negatif sudah datang. i keep thinking that i won't get A for my chemistry paper. damm! gila kau! tak leh A chemistry berkejar ngan batang penyapu keliling kampung la aku. hahahhaha.tak la sampai macam tu sekali. cuma kena simbah ngan air panas je.kihkihkih :p stop buat lawak bodo la. ntah la. yang tahu nya mmg aku tak mungkin dapat A for kimia. apa la yg aku jawab. mgarut. terbolas. lalai.lara.salah perkiraan. kepala otak jem. tak study. silap! kimia study. study kuat sangat semalam sebab aku mmg minta kimia. serious! dlm most science subjects kimia paling ok. dan based on last exams. kimia paling aku dpt score dgn cemerlang, gemilang dan terbilangnya. tapi sekarang... tak tahu la. no use menangisi perkara yg lepas. cuma yg aku tahu. i am very very dissapointed . walaupun org lain cakap susah jugak ttp tak bleh terima. semua bersin, batuk ni , fever macam takde guna je.
cukuplah luahan perasaan kat sini. bukannya dapat ubah apaapa pon cik kak.

esok exam BI,BIO and MATH.  lagi gila! risau. risau. risau. kali ni berapa A plak aku nak score. at least 6A coz the last exam aku dapat 6. tapi first 7A. kena target up dari tu. tapi..... kenapa la ada exam? sapa yg gatai2 buat exam ni? tunggu je la exam akhir tahun nanti. kesian kat aku. tekanan jiwa raga. seksa batin macam ni. but dont worry be happy :) bak kata geng2 budak malas ( aku pon termasuk sekali) ni cuma Ujian Bulanan je. tak ikut format exam sebenar. markah tak masuk rekod pon. kalau dapat tinggi bukannya bleh masuk universiti pon. hahahaha. jawapan budak pemalas. tapi bukan aku. hahaha. ^_^


sorry. aku tipu kau.
sebenarnya kami tipu kau. sorry
*_^ 

No comments: