Friday, August 13, 2010

busy oit!

assalamualaikum.
dah lama tangan ni tak menaip. bukan dah tak minat cuma takde masa. sekarang ni fokus kepada menulis nota. hahaha. banyak sungguh kerja sekolah. tak terbuat la aku nampaknya. nota dan kerja yg banyak. banyak sangat cuti ni. biologi, addmath, math, kimia, bm and bla bla bla.
bio cikgu nak next week. tak kisah la hari ape. tapi nota mmg aku nak siapkan cuti weekend ni. sebab hari2 lain nak buat biographic ngan isi bioscore lagi. banyaknyer. macam mana orang lain erk? tak risau kah? dah sakit kepala pikir. takut tak sempat buat. gila ko satu bab dalam masa 2 hari. dahla bab tu ada 6 subtopic. satusatu subtopic tu panjang dia 4 ela tau. fuh! berpeluh aku nak siapkan.
dah la math dah mmg banyak plus kimia plus addmath. haa, jangan cakap aku saje2 malas update. mmg busy skit sekarang. jangan cakap aku malas buat krja sekolah. sebab aku sebenarnya rajin. korang je tak tau. aku ni tersangatlah rajin.
so, macam mana puasa korang? sudah ponteng?? hahahaha. mesti penuh yer! sama la kita. baru sempat nak bertanya pasal puasa hari ni. best kan puasa? best sangat2. time bukak paling best. yum! makanan. tapi first day mmg letih gila. sampai nak pitam aku. turun dr kereta lepas balik sekolah ketar lutut doh. hahhahaha. nak pengsan.serious! no kidding.
oklah semoga korang tabah and happy selalu melalui ibadah puasa ni. dah banyakkan bersabar yer! dugaan banyak bulan2 puasa ni. paling penting macam mana kita handle. rasa macam nak makan ayam golek la. emm. yum!yum! yum!

No comments: