Friday, July 30, 2010

Maher Zain

assalamualaikum...
lama sudah tak update. bukan takde benda yg berlaku kat aku cuma... yelah, some things are too sensitive to tell, too difficult too share. hmm. biarkan je la. benda yg dah berlaku bukannya boleh putar balik pon. kalau menangis, menyumpah seranah pon x guna. better kalau aku buat biasa. i have to be strong ,right?
just biarkan masalah-masalah tu pergi jauh-jauh......

my friend,tema ada bagitau aku pasal a singer. Maher Zain. so, almost the whole time aku habiskan masa mencari2 pasal dia.
he is a singer and his music is quite good. oh! no lahh.. really,really good. korang patut dengar. mesti x menyesal punya.
                                          


                                                                source: facebook

muzik dia sebenarnya banyak pasal Islam, kecintaan terhadap Islam dan Allah. macam Sami Yusuf and Yusuf Islam. tapi muzik dia lebih fresh la. and suitable for all people. korang patut dengar sendiri and lepas tu barulah bleh komen :)
aku paling suka dengar lagu "For the rest of my life" and "InsyaAllah". korang????

No comments: