Saturday, June 12, 2010

today was a fairytale :)

dear all,
i miss this blog so much.....
thank you for keep reading this ordinary blog about my life but i am full with extraordinary dreams :)
sekarang ni aku masih lagi di KL. i was really excited at the beginning tapi bila sampai sini. i miss my home.
home sweet home! miss my bed lorh!
esk, majlis accu. right now aku kat umah ayah nik kat bangi. seriously, aku sangat2 boring tahap babun gila! dah lar perjalanan dari wangsa maju( rumah accu) ngan bangi ni jauh...
malam ni nk pergi jusco. x nak duduk sini... kat sini semua org tua2! except aku ngan angah lar.
yg lain semua pergi umah accu ngan achik kat wangsa maju.. waaaa!
nak pergi sana! nak pergi kat wangsa walk. che ngah nak belanja seluar jeans! umi lar x bagi..
hohoho ;( x tau knapa. i can take care of myself lar! :)
semua readers, yg semakin banyak especially kawan2 aku. thanks alot lorh! sebab sudi luangkan masa kat sini.
ya, aku mmg suka mengimbau kenangan lampau. especially yg manis2. yg pahit2 tu biar remain dlm benak kpala otak aku jer laa...
bagi aku x semestinya kenangan yg lepas2 tu patut dibuang macam tu jer. biarlah jadi kenangan sepanjang kita hidup.
mmg suka mengimbau masa lampau. terlau banyak benda yg berlaku. dan bila teringat balik akan buat aku tersengih sendiri.
maaf! kalau ada yg x suka dengan cara aku menulis. maaf pengunaan aku kepada yg lebih tua. aku mmg suka bercerita dan xkan berhenti bercerita. bagi aku pandangan seseorang itu berbeza. jadi pandangan dan persepsi individu itu patut dihormati dan dihargai, kan??
oklah.. setakat ni dulu. insyaAllah kalu ada masa aku akan on9 lagi. tapi aku akn tetap mencari masa yg sesuai untuk update lorh.
love :)








 

No comments: