Sunday, June 6, 2010

menyampah!

manusia ni pelik. saat kita x memerlukan seseorang/ something, dibuang macam tu jer..  tapi bila saat terdesak, sampai ke lubang cacing pon dicari...
seriously, sangat hangih ngan perangai seorang kawan ni, kadang2 aku tanya patutkah dipanggil "kawan", manusia yang macam ni.. persoalan yg masih x terjawab. and aku nak cakap, aku ni bukannya desperate sangat nak berkawan dgn dia! i mean buat apa berkawan ngan org yg x tahu nak menghargai kita. hello? ramai lagi manusia dlm dunia ni weh!

No comments: