Tuesday, June 22, 2010

malas;0 moody :(



semalam, tido dgn perasaan sedih dan hampa. besar harapan hari ni lebih baik. tapi,,
hmmm. entahlah! mungkin aku x patut meletakkan harapan yg besar for everything and anything. maybe?
aku mulakan entry sedih ni dengan result exam yg down mcm buah nangka! dowh! fizik=40 marks. down larh! walaupun biasanya markah fiz x tinggi mana. but this time mmg turun lar.
biology. i want to cry for this one! markah bio mmg turun gila.gila.gila.gila. last exam, i get A. but this one C. bleh imagine x C! bukan B tapi C. nasib baik x D jer tu. objektif aku dapat 13/ 28 soalan. macam mana x dapat C. i dont know whats wrong with me.
dah lar dikutuk sebab dapat BI rendah tadi. xlah rendah sangat. B jer. tapi biasanya aku larh one of the best student. bukan nak bermegah jauh sekali memuji diri sendiri tapi mmg betul. English down dr 85 to 69. waaaarr! i'm tired of  crying. ape lar budak tu macam lar dia bagus sangat. best.best jer kutuk aku. mntang2 ar ramai lagi tinggi dari aku. apa punya kawan lar. time result aku tinggi drp dia, xdenyer aku macam tu. buat biasa jer.. apa punya kawan lar! bukan nak bagi sokongan ker nasihat ker. entahlah. sekarang ni macam2 orang ada.
overall exam kali ni mmg aku down. x tahu kenapa. x study kot? tapi ada yg dah study ttp xbleh A.
exam ari tu dapat 7A. tapi this time. aku x bleh target up than 5A kot. sebab sekarang ni dah tau mrkah 6 subjek and aku baru dapat 3A. kimia, bm and math.
macam mana ni?? subjek2 lain tu pon x semestinya dapat all A. arghhhh!!
i'm tired of thinking and hoping... just let what will happen. tapi nanti aku jugak yg nangis x berlagu.
tolonglah...

3 comments:

Stilla said...

ala jgn lah down dear...semangat lak ckit..
chaiyok2...cheers uo..=)

exam yang lain nanti genti result adik ok balik..study smart ok..

tuan punya blog/missyana said...

thanks :) insyaAllah..

y@n@ M!B said...

maybe ada careless mistake kut..hehe..
usaha je laghik

all the best! =)