Monday, June 21, 2010

life+boring+stree= i hate so much :(

arghhh!!!
aku stress,stress dan stresss! many bad things happen to me this week. this 2 days!
aku rasa sangat2 malas dan xde semangat lorh!
mula2 aku x dapat A for English.. salah aku sendiri. aku mengaku tp ttp x puas hati. dah puas marahkan diri sendiri tapi still lagi x tahan...
then, paper PAI, mmg lah x confirm lagi markah dia tp melalui pengamatan aku bila check ngan ustazah aku rasa macam x dpt A jer. i don't know why? instinct aku....
esok, cikgu nak check nota. x perlulah cakap subjek ape.. mmg xde masalah sebab mmg aku sentiasa update nota aku berdasarkan apa yg ckgu ajar. yg masaelahhnya sekarang, cikgu tu surah siapkan satu chapter! ni yg aku geram ni.. dowh kalau x belajar lg macam mana nak buat nota maaa!
esok, ckgu tu mungkin akan check! apa aku buat kat sini!!!! cepat2 pergi buat nota sampai patah tangan...
malas doh! dah putus asa. gila :p nak siapkan nota bab tu mlm ni. 15 subtopic dalam 1 malam. no way!! i am fully human not half robot yg x letih. dah lar petang td ada latihan ko-kurikulum. ni yg kawe menyampah ni!
minggu ni mmg straight ada ko. hari khamis ada Pesta Ko. aku benci@ x suka...
kenapa dgn aku ni????

3 comments:

Stilla said...

sabar2...dun stress2..cheer up k..=)

peaNut said...

sabar ye adek manis..jgn stress sgt..be cool..nnti kalu stress lagi ssh pelajaran nk masuk..

tuan punya blog/missyana said...

apa boleh buat.. dah nasib macam ni.