Friday, June 18, 2010

holiday pics :)

first destination :kl. first stay kat umah ayah nik kat bangi then esoknya after majlis accu ummi balik. sepatutnya aku pun balik sama, tapi aku ngan angah telah berjaya memujuk ummi utk stay and balik ngan che. ngah. tu yg lama holiday tu...
second :o The Lost World Tambun Perak. ni yg paling besh! seharian aku mandi sampai kulit jadi gelap gila ;) whatever! sangat best. tapi masuk situ kena pakai tight atau seluar pendek jer. trek suit ni mmg x dibenarkan lar! peringatan kpd semua yg berhajat besar nak pergi.
last : cameron highlands.

don't wanna tell much. let the pics describe everything :)

   ~ ni minah mana ni? muka sedow jer~

    welcome to The Lost World Of Tambun!            

                                 ~ni depan apartmen hotel yg kieorg stay. Desa Anthurium Apartment Hotel~

    hahahaha! kamilah cowboy Malaysia :)

dua budak kecik : nia and isha

this one depan Wangsa Walk.

lepas mandi-manda!




oklah, sebelum korang jadi mual baik aku stop dulu. nanti aku share lagi gambar aku yer! kan sharing is caring :)
bye;

No comments: