Monday, June 28, 2010

dulu story of a girl sekarang cinta hati :)

salam...
apa khabar semua orang hari ni? sihat? alhamdulillah.
hari ni aku nak mengumumkan dengan rasminya aku telah menukar nama blog aku ni kepada cinta hati :)
kenapa ramai tersengih2 tu? mesti korang pelik kenapa lar minah ni tukar nama blog dia. dr story of a girl kpd cinta hati :)
hahahaha. sebenarnya, xde ape2 pom. saja jer. mungkin sebab aku dah boring kot ngan nama blog ari tu. lagi pom, nama tu diambil time aku budak2 lagi.( macam lar sekarang besar sangat. hahaha). blog ni pom dah masuk setahun. aku rasanya dah semakin matang. bukanlah nak cakap nama tu tak sesuai tapi ada banyak komen yg diterima pasal nama blog tu. tapi aku tetap banggan ngan story of a girl tuh.
cinta hati :). x bermaksud aku sedang di lamun cinta yer sekarang! cuma bila aku decided utk tkr nama blog nih. perkataan cinta hati yg pertama terlintas di kepala otak aku ni. jangan nak buat spekulasi terburu.buru yer. tuan punya blog nih masih lagi dengan status SINGLE yg aku pegang bertahun2 ni. InsyaAllah. jodoh x kemana. buat ape nak risau. tapi rasanya cinta hati tu bermaksud blog ni sebagai cinta hati aku. jangan salah faham plak!
jadi, aku harap lepas nih dah xde org yg keliru lagi yer. antara story of a girl dgn cinta hati :) maaf kalau ada menyusahkan korang. tapi aku just tukar nama blog bukan url. lagi pom, setakat blog aku ni bukannya femes sangat pom, ye tak?



p/s : aku baru daftar formspring. macam mana nak letak kotak pertanyaan tu kat blog kita erk?
alaaa, yg macam blogger2 lain buat tu lar. tlg ajar buleh?

2 comments:

En iLham said...

hehe.takpelah tukar nama blog untuk bagi refresh cket
barulah lebih bersemangat nak berblogging kan
hehe

p/s : kamu pg saja laman formspring then pg kat tab setting.sy rasa ada di situ

diriku said...

he2..jodoh sdh d tntukan..blum smpai ms lg kn =]