Monday, June 28, 2010

cedera hati dari melaka :)

hari yang indah macam ni, nak share pasal key chain yg baru dapat tadi kat sekolah.
dari bff. cehhhh!!! hahahaha :D
dari seorang kawan.

muhamad hafizi. thanks for this precious thing.
kadang2 x semestinya benda tu kena mahal baru kita nak appeciate kan?
yang paling utama niat orang tu. ikhlas atau x. dan bila ada org dah bagi kita something. maksudnya, dia selalu ingat kat kita. kira kita selalu dalam ingatan dia jugak ar. hehehe.

                                                           cute :)

                   ayat skema nak mampus! aku patut tulis muhd hafizi bin mustafa. nasib baik kau ingat kat aku. belikan key chain ni. kalau x, aku boikot kau 3 bulan. sebab x ingat kat aku. macam ni baru "POWER" hahaha :)


ape2 pon.
terima kasih daun keladi :)

No comments: